Çatalca Köy Kahvaltısı

İstanbul Türkiye’nin ve hatta dünyanın en büyük megakenterinden birisi. Modern kent yaşamı insan yaşamına sağladığı pozitif katkıların yanında şehrin gürültüsü, kalabalığı ve stresi gibi insan yaşantısını negatif etkileyen değişkenleri de içinde barındırmaktadır.

Çatalca İstanbul’a yaklaşık 20 dakika mesafede bozulmadan gelişen doğal bir ilçedir. Çatalca özellikle şehir hayatından bir günlük de olsa sıyrılıp sevdikleri ile birlikte güzel vakit geçirmek isteyenler tarafından haftasonları oldukça yoğun bir ilgi görmektedir. Flamingoköy çatalca ilçesinde açıkbüfe köy kahvaltısı hizmeti vermekte olan bir doğal yaşam parkıdır. Flamingoköy çatalca kahvaltı olgusunu bir kaç adım ileri taşıyarak ” tüm gün mutlu misafir ” anlayışı ile dizayn edilmiş konumu itibarı ile ulaşımı oldukça basit bir mekandır.

Doğadan Sofranıza

Eşsiz Lezzet ve Doğa Bir Arada

Çatalca kahvaltı yerleri istanbul’un stresinden uzak bir gün geçirmek isteyenlerin, güne başlangıçlarını doğa ile içiçe huzurlu bir ortamda yapmalarını sağladığı için tercih edilmektedir. Çatalca’nın doğal ortamı ve köy yaşamı ile ortak özellikler taşıyan kahvaltı mekanları bakımından uygun bir konumda olması çatalca kahvaltı yerleri kavramını yaşantılarımızda yer etmesini sağlamıştır. Çatalca kahvaltı yerleri arasında doğal ortamı dere kenarında kahvaltı imkanı ve mini hayvanat bahçesi gibi özellikleri ile ön plana çıkan Flamingoköy açıkbüfe köy kahvaltısı ile misafirlerine unutulmaz bir gün geçirmeleri için gereken tüm imkanlara sahip profesyonel ve güleryüzlü personeli ile hizmet vermektedir.

İrtibat:

0 (552) 377 61 61